SZAKÉRTŐ A MŰANYAG ALKAMAZÁSOKBAN

CÉGÜNK

AZ ELSŐ A CSAPATSZELLEM

Kaona Ltd műanyagipari termékek gyártására alakult és áll partnerei rendelkezésére. A két évtizede működő vállalat a hagyományos egy komponensű hőre lágyuló műanyag fröccsöntés mellett meghonosította a 2 komponensű hőre lágyuló műanyag fröccsöntést is.  Az M7-es autópálya szomszédságában található az ezredfordulót követően jelentős összeszerelési, műanyag tamponnyomási és ultrahang hegesztési kapacitások kerültek felállításra. Vevőinket kiváló minőségi termékekkel, pontos szállítással, megbízható karbantartással és széles szolgáltatási palettával szolgáljuk ki.

A 2.000 m² alapterületen elhelyezkedő csarnokban 22db műanyag fröccsöntőgép, teljes kapacitásával partnereink rendelkezésére áll. Üzemcsarnokunk daruzott térrel rendelkezik, amely jelentősen lerövidíti a termékváltáshoz kapcsolódó időszükségletet. A másik csarnokban szerelési tevékenységet folytatunk, ahol az alkatrészek teljes körű összeszerelése illetve csomagolása történik. A csarnok szomszédságában egy 1200 m2-es raktár helyezkedik el, amely biztosítja a gyártó és összeszerelő sorok folyamatos kiszolgálását.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

EGYÜTT AZ ÜGYFELEINKKEL

A Kaona Kft. a megrendelői által meghatározott követelmények mind teljesebb szintű kielégítése érdekében ISO 9001 minőségirányítási rendszert alakított ki és vezetett be. A minőségirányítási rendszer követelményei a megrendelői elégedettség biztosítását célozzák azáltal, hogy kielégítik a megrendelők elvárásait a rendszer alkalmazása, folyamatos javítása és az eltérések megelőzése révén.

 

A minőségirányítási rendszer a folyamatos fejlesztés alapelvére épül, melynek elvét és alkalmazását valamennyi munkatársunktól elvárjuk és megköveteljük.

Gyárunkban rendszeresen végzünk új fröccsöntött és szerelt termék konstrukciók próbagyártását, valamint a vevőinkkel közösen végezzük el az új alkatrészek végső fejlesztési lépéseit, termelőrendszerbe illesztését

A gyártás folyamán az előállított alkatrészeket a minőségellenőr csapat folyamatosan ellenőrzi, a termék méreteket SPC jegyzőkönyvben rögzítjük
Az esetlegesen előfordult hibákra helyesbitő/megelőző intézkedéseket hozunk amelyeket 8D riportban rögzítünk. A gyártórendszerünket igyekszünk a LEAN elvek mentén folyamatosan újítani és javítani.

20 ÉVNYI FEJLESZTÉS

Vállalatunk mindennapi munkáját a Microsoft Dynamics-NAV vállalatirányítási rendszer segíti, melyet időről időre frissítünk és fejlesztünk. Különböző formában kapott megrendeléseket gyors és precíz feldolgozást követően ütemezetten, kiváló minőségben gyártjuk le, esetleg szereljük össze vevőink számára.

Raktárunkban a vevői elvárásoknak megfelelő készleteket tartunk, melyből vevőinket JIT rendszerben látjuk el.  Szerelési tevékenységeink gyorsítása és hatékonyságának növelése érdekében, KANBAN rendszert alkalmazunk. Raktározási tevékenységünk során a FIFO követése az egyik alapelvünk. Vállalatunk közös telephelyen működik egy fuvarozó céggel, akikkel kiváló kapcsolatunk van, ezáltal bármilyen szállítmányozási feladatra tudunk alternatívákkal szolgálni.

LOGISZTIKA

GLOBÁLIS AJANLÁT

KAPCSOLAT

Merci ! Message envoyé.

© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva -